Styrk dit Professionelle Image

business-people

Dit image kan direkte sammenlignes med ledelse af ​​en virksomhed.I en virksomhed, er der forskellige roller, og forskellige mennesker, der spiller ind. Virksomheden har visse ressourcer til rådighed – mennesker, marketing værktøjer, IT, økonomi – som de forventes at gøre optimal brug af for at nå målene i deres virksomhed.

I modsætning til en virksomhed, hvor forskellige mennesker har forskellige roller, så har du i forhold til dit personlige image bare én person, og det er, DIG. Du spiller mange forskellige roller, både privat og på jobbet og du interagerer med mennesker fra mange forskellige baggrunde. Hvis du arbejder professionelt, så har du også en professionel rolle at spille.

Autentisk Image – Klæd dig efter den du er – indefra og ud. 

Det image du viser verden skal have basis i din indre identitet, og dit indre og ydre må være synkroniseret med hinanden. Når dit image stemmer overens med din indre identitet, vil du fremstå som autentisk. Hvis der er en konflikt mellem dit indre og dit ydre image, kan andre mennesker ofte ubevidst føle, at du skjuler noget eller ikke viser dit autentiske jeg.

Det vil ofte tage mange måneder at tilpasse det indre med det ydre image. Efterhånden som du bevæger dig op af karrierestigen bliver konceptet om image synkronisering mere og mere vigtigt. Alle kan skabe et mere positivt Image og et vindende brand. Alle kan udvikle en professionel tilstedeværelse. Dit image (dit brand), skal dog være i overensstemmelse med hvem du virkelig er som menneske og baseret på den bedst mulige udgave af dig..

Forståelse for dit image er nøglen til succes i alle områder i livet.

Det er let at forveksle Image Management med en make-over, farveanalyse, stilkursus eller en ny frisure eller nyt tøj. Image Management er meget mere end det, og det indebærer en løbende evaluering og bedre udnyttelse af personlige ressourcer

Dit udseende har stor betydning for hvordan andre mennesker opfatter:

  • Personlighed
  • Værdier
  • Finansiel status
  •  Myndighed
  • Troværdighed
  • Intelligens
  • Egnethed til jobbet eller til forfremmelse

Derfor er det vigtigt at styre dit image.

Det er vigtigt at styre dit image fordi folk gør antagelser og vurderinger, der er baseret på meget begrænsede oplysninger. Når vi observerer en enkelt fysisk egenskab eller adfærd hos en person, er vi tilbøjelige til at antage, at personen har en række beslægtede kvaliteter også. For eksempel kan en person blive opfattet som sikker, fordi de har et fast håndtryk. De kan ses som troværdige, fordi de har øjenkontakt. De kan blive bedømt som værende velhavende, succesfulde, professionelle, eller intelligente – fordi de er godt klædt. Det omvendte kan også være tilfældet og være skyld i at man ikke får ønskejobbet eller måske bliver bedømt forkert af andre.

Disse opfattelser er vedholdende over tid. Med andre ord, vil de fleste mennesker have en tendens til at danne den samme slags meninger om dig baseret på dit udseende. Dit image kan have en betydelig indvirkning på din lykke ved at påvirke udviklingen af ​​venskaber og relationer. Det er derfor vigtigt at være i stand at styre dit image og at skabe et positivt første indtryk, både personligt og fagligt.

Dit personlige image påvirker andres adfærd bland andet i forhold til:

  • Tillid til dig som person
  • Løn eller honorar for udført arbejde
  • Ansættelse eller køb af dit produkt 

Hvad er Image Management

Begrebet Image Management gælder for alle, der har behov for at forbedre sit selvbillede, selvtillid, evner og troværdighed. Det gælder for enhver, der ønsker at få sine ideer ført ud i livet eller som ønsker at påvirke beslutningsprocesser eller handling. Image Management skaber et autentisk, relevant, attraktivt og økonomisk overkommeligt image. Intelligens, viden, evner, initiativ og indsats er afgørende for succes i livet og image management kan give dig den personlige eller professionelle tilstedeværelse, som du har brug for.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *