Velkommen

IMG_5432_1-20160418

Jeg har siden 1993 arbejdet med personligt image, coaching og lederudvikling, personprofiler ,effektiv kommunikation og salg. Jeg ønsker med denne blog, at give mine erfaringer videre, til alle med interesse og behov for at opnå et mere afbalanceret, autentisk professionelt image.

Image er mere end at klæde sig flot og se godt ud.Det er hele din personlighed. Hvordan du går, taler og opfører dig. Det er bilen du kører i, og i hvilken bydel du bor. Det er din holdning og afgjort måden du klæder dig på. Dit image kommunikerer din position – arbejde og ekspertise, din viden, din forretning etc. Alle disse dele udgør en hel pakke.

Dr. Judith Walters – professor i psykologi fandt ud af, at det rette image har en værdi på 20 % mere i lønforhøjelse. Det vil sige bedre arbejdsmuligheder. Det burde måske ikke fungere sådan, men det gør det altså.

At styrke dit image kræver en plan.Det kræver også tid, tålmodighed og et reelt ønske om at vise et bedre image i det lange løb. Professionel Image Management starter med bevidstheden om behovet for at ændre, efterfulgt af en forståelse for, hvad der skal ændres.Det er vigtigt at have selvtillid, en forståelse for sig selv og for andre, en positiv holdning til omgivelserne og et pænt og tiltalende ydre.

Jeg inviterer dig til at følge min blog og dele den med alle, som  interesserer sig for kunsten at gøre et godt indtryk , ønsker større selvtillid,  en bedre forståelse for sig selv og for andre, gode kommunikationsevner , en positiv holdning til omgivelserne og et pænt og tiltalende ydre.

Med venlig hilsen

Else Gammelgaard Madsen


		            	

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *