Online Stil og Image kurser

Online kurser for dig der vil noget mere.

På denne side kan du et lille udvalg af online E-Learning kurser, øvrige kurser  webinarer og uddannelser som jeg tilbyder.På alle kurserne er der mulighed for online coaching, dialog og opfølgning.Du bestemmer hvornår, hvordan og hvilken support du har brug for.

Håber, du vil finde kurserne af interesse og hører meget gerne fra dig hvis der er kurser du er interesseret i, at jeg laver specielt til dig.

FORSTÅ DIN STIL 

cropped-stil.jpg-e-learning.jpgRedHerringGilet (1)f14b6fd1-12c6-4bf7-b567-6e74df51bd3f

Denne online kursus pakke hjælper dig med at beskrive og forstå din stil. Ved hjælp af de rigtige spørgsmål og spændende opgaver, får du hjælp til at beskrive og forstå din egen personlige stil og dermed mulighed for at skabe en helhedsgarderobe som passer til den person du er.

Pris 150,00 kr. Start dit kursus nu KLIK HER  

FORSTÅ DIN STIL  – INKL IMAGESIGNALER & GARDEROBEOPBYGNING

Klædeskabet

Før du overhovedet begynder at tænke på at have god stil, må du kunne se ind i spejlet og være glad for det du ser.Alt for mange kvinder bryder sig ikke deres udseende og nogle vælger at ændre alt ved dem selv lige fra læber og til bryst størrelse. Jeg kan give dig alle mine stil tips om, hår, makeup og tøj, men intet af dette vil hjælpe dig, hvis ikke du lærer at acceptere dig selv og elske den du er.

Pris 250,00 kr. Start dit kursus nu KLIK HER

ABSOLUT KVINDE – ET UDGANGSPUNKT FOR FORVANDLING

 

Et kursus for dig som gerne vil lære spændende teknikker inden for selvudvikling, farvernes indre og ydre påvirkning,tørklædebinding, makeup- tips, kvindeidealet gennem tiderne og meget, meget mere.Du vil få styrket troen på, at du kan og vil holde kiloene nede for altid.

 Pris  150,00 kr. For mere information og tilmelding KLIK HER 

Håber, du vil finde kurserne af interesse og hører meget gerne fra dig hvis der er kurser du er interesseret i, at jeg laver specielt til dig.