Vis hvem Du er med Fashion Feng Shui®

Feng Shui – Hvad er det?

de fem elementer

Feng Shui er en kinesisk filosofisk retning, der har til formål at harmonisere mennesker med det omgivende miljø. Feng Shui bliver i vid udstrækning brugt som rettesnor i forhold til indretning af huse og bygninger så der er størst mulig harmoni. Feng Shui er baseret på naturens 5 elementer:vand, træ,ild,jord og metal.

Evana Maggiore, der har skrevet bogen” The power of dressing with intention” var en af de første til at bruge Feng Shui principperne i forhold til beklædning, Grundlaget er, at din påklædning påvirker din personlige energi, og den kan forbedres og styrkes ved brug af Fashion Feng Shui® som lærer dig, hvordan du klæder dig med opmærksomhed og hensigt, så dit tøj udtrykker dit autentiske jeg og hjælper med at tiltrække dine dybeste ønsker.

Fashion Feng Shui® bruger det energiske sprog i naturens fem elementer til at beskrive dit fysiske udseende, dine præferencer og mål, livsstil og tøjdesignelementer.Fashion Feng Shui®  gør, hvad der engang var en dagligdags rutine til et mindful og bevidst valg. Hvis du gerne vil indføre et nyt element i dit liv, kan Fashion Feng Shui® hjælpe dig.

FFS Bogen 001Jeg er derfor begejstret for, at kunne fortælle dig om en ny bog om Fashion Feng Shui® , som jeg har været med til at skrive, sammen med 11 fantastiske Fashion Feng Shui® Facilitators og Master Facilitator

Bogen er næste kapitel i det innovative image og personlige udviklingssystem indenfor Fashion Feng Shui®. Fashion Feng Shui for Life gør brug af de 5-Elementer Stil ™ principper og anvender dem i konkrete situationer fra det virkelige liv.

Bogen lærer dig, hvad der gør dig til den du er, giver dig indsigt i dine interaktioner med andre og guider dig til at træffe bevidste valg, i og udenfor dit klædeskab, som sikrer, at du kan leve dit allerbedste liv.

Bogen er dedikeret til dig der.. 

  • er nysgerrig og interesseret i mode og Feng Shui og undrer dig over, hvad en kombination af mode og Feng Shui kan betyde for dig.
  • er modebevidst og elsker farver.
  • stadig søger efter dit mål i livet og i din forretning.
  • ønsker at ændre dit udseende og føle dig godt tilpas med dit nye jeg.
  • er image professionel eller coach og har behov for et komplet værktøj til dine kunder.
  • er forælder og gerne vil lære, hvordan du se kan se anderledes på dine børn.
  • gerne vil finde eller beholde en partner for altid.
  • ønsker at yde service der kommer fra hjertet
  • tror på magi

I bogen deler jeg min personlige historie og giver dig de værktøjer, du behøver for at forstå styrken i at gøre brug af principperne i Fashion Feng Shui® og hvordan du, ved at blive opmærksom på, hvordan bevidste valg i din påklædning kan føre dig til at finde nøglen og døren til den du virkelige er. At blive den person, du allerede er eller ønsker at være, begynder med at udforske, hvem den person er.

Uden en bevidst retning er dit autentiske selv uden din kontrol. Den gode nyhed er, at hvis du ved hvilke værktøjer, der skal bruges, vil du være i stand til at ændre dit udseende og dit liv og endelig blive den person du allerede er, eller den du ønsker at være.

Hvis du vil forstå, hvem du virkelig er, vil det kræve bevidsthed og vedvarende refleksion.

Fashion Feng Shui for Life er første skridt, er du klar?

Køb bogen til lanceringspris 200,00 kr. excl. porto  – normalpris 250,00 kr. 

btn_buynowCC_LG

Er du interesseret i at lære mere kan du følge vores 5 online lektioner i Fashion Feng Shui®
Fremhæv din Personlige Stil – Styrk dit Professionelle Image pris excl. bog 250,00 kr. Mere info klik her >>>

Samme kursus inkl. bogen 450,00 kr. Start dit kursus med det samme >>>> 

Der er også mulighed for at bestille et interaktivt,sjovt og lærerigt foredrag om Fashion Feng Shui®

Få mere info HER >>>

Med venlig hilsen

Else Gammelgaard Madsen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *