Harmoni i klædeskabet med Fashion Feng Shui®

Hvad er Fashion Feng Shui®

Fashion Feng Shui er en innovativ teknik inspireret af Kinesisk Feng Shui som kan hjælpe dig med at opnå dine højeste ønsker og mål i livet.

Feng Shui er udviklet i Kina for tusinder af år siden, og er nu også blevet populær i vestlig arkitektur, interiør design og indretning, men du vil måske blive overrasket over, at Feng Shui har en meget bredere rækkevidde end du tror.

Feng Shui kan anvendes på alle områder i livet, inklusiv menneskelige relationer, forretning og mode.

Styrken ved Fashion Feng Shui

Fashion Feng Shui ® er en innovativ teknik, inspireret af den gamle Feng Shui filosofi og udviklet af en amerikansk stylist Evana Maggiore. Ifølge Feng Shui, har det miljø vi lever i indvirkning på vores velbefindende, Da vores krop er vores mest intime miljø, kan vores påklædning have samme indvirkning, hævder Evana i hendes bog Fashion Feng Shui: The Power of Dressing with Intention.

Måske er du skeptisk i forhold til dette – for hvordan kan en kjole eller en jakke, som du vælger at tage på have indflydelse på dit liv og din karriere?

Mange mennesker har det indtryk at Feng Shui mest handler om, hvor man skal anbringe sin sofa eller et spejl eller andre møbler i sit hus, men det er vigtig at forstå, at Feng Shui også gælder for mennesker. Med andre ord, hvert et aspekt indenfor mode, farver, form, tekstur, stof og design- er energi! Så ved at vælge bestemte typer tøj eller tilbehør, skaber vi ikke bare ” dagens look” men vi kan også enten nære vores spirituelle energi – eller kvæle den.

At udvikle sin personlige stil er ikke let.

Nogle mennesker har tendens til at følge modetrenden blindt og bruge formuer på designer tøj i modebutikker. Samtidig klager de over, at de ikke har noget at tage på. Nogle gange føles den nye kjole du købte, uanset hvor fancy og dyr den var, slet ikke rigtig for dig, hvorimod den gamle kjole føles næsten som om det var din anden hud.

Har du nogen sinde haft den følelse? Følelsen af, at noget tøj i din garderobe er ” virkelig dig” mens andet er pænt, men du har mest lyst til at smide det ud.

Alle de fejl vi begår, når vi køber tøj, sker ofte på grund af, at vi ikke helt ved hvem vi er. Noget tøj føles ikke naturligt fordi tøjet ikke udtrykker essensen af hvem vi er. Men at finde ind til den ægte essens af hvem man er, kan tage meget lang tid. Det er her, at en Fashion Feng Shui ® konsulent kan hjælpe ved at stille spørgsmål til refleksion og eftertanke. Spørgsmål som f.eks.

  • Hvilke ting er vigtige i dit liv?
  • Hvilke livsprincipper værdsætter du?
  • Hvilke omgivelser trives du bedst i?

Mens de fleste stylister gør brug af farveteori og sæsonens modetrends, bruges Fashion Feng Shui ® som et holistisk værktøj til at lære mennesker at forstå deres egen natur, og forbinde det med teorien om naturens fem kerneelementer, vand, træ, ild, jord og metal

Hvordan virker Fashion Feng Shui ® ?

Når du lever i forhold til dit inderste væsen og dit autentisk jeg, begynder du at fortage bevidste valg (og det gælder ikke kun mode) dermed vokser også din selvtillid i harmoni med dig selv og dine omgivelser. Inden du ved af det, begynder dem du er sammen med at lægge mærke til, at du stråler og de begynder at give dig komplimenter.

På et tidspunkt, vil du opdage at du er blevet forandret og styrket til at nå dine højeste mål og drømme! Jeg har altid været overbevist om, at for at skabe sin unikke stil må man følge sin intuition i stedet for at følge trenden. Fashion Feng Shui ® har i bund og grund det samme budskab. desuden kan det være den mest elegante måde at ændre dit liv på, ved slet og ret at klæde dig med mindfulness.

Er du klar til at opdage dit autentiske jeg?

Lad Fashion Feng Shui® lede vejen!

Tag vores gratis  og skab  harmoni i klædeskabet >>>>>

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *