En smuk forretning kan blive din.

Kunne du tænke dig en fremtid med stil og farver?

Kursusmuligheder i Danmark – Norge – Sverige og Finland

Få en varieret og positiv karriere hos Cosmopharma.

Cosmopharma har mere end 20 års erfaring indenfor salg af hudplejeprodukter fremstillet af “Naturens eget apotek” Firmaet bruger flere uafhængige laboratorier verden over og har et tæt samarbejde med en række farmaceuter. Disse arbejder hele tiden med at udvikle og modernisere produkter tilpasset dagens krav og efterspørgsel.

Firmaet tilbyder en samlet løsning inden for:

  • Makeup
  • Hudpleje
  • Helsekost
  • Farve og Stilanalyser

Som konsulent får du en gratis personlig hjemmeside som dækker dem alle.

Cosmopharmas produkter bliver i dag solgt eksklusivt af vore konsulenter i Skandinavien og på internettet.

blivny (1)

Lidt fakta om Farve og Stilanalyser

Når vi laver en farveanalyse ser vi på kundens hudfarve, hårfarve og øjenfarve og ud fra kundens personlige farver kan vi afgøre, hvilke farver som er kundens mest personlige farver. Kunden får en farvepalet fra Cosmopharma, som kunden kan have med sig ud i butikken når der skal købes tøj og tilbehør.

Det tager ca. 1 time at lave en farveanalyse. Prisen for en analyse ca. 1500,00 kr.

Når vi laver en stilanalyse finder vi frem til hvilken kropsfacon, ansigtsfacon og personlig stil som kunden har. Ud fra disse oplysninger laver Cosmopharma en personlig stilbog til kunden som hjælper kunden til at se hvilket snit i tøjet som kunden skal vælge, hvilke overdele, underdele, halsudskæringer, briller, frisurer og tilbehør som klæder kunden bedst.

Det tager ca. 1 time at lave en stilanalyse. Prisen på en analyse er ca. 1500,00 kr.

 Grundkursus i Farveanalyse

kursbild-F

På kurset lærer du alt om farveteori, basisfarver, garderobeplanlægning og hvordan du laver en komplet farveanalyse. Du får også selv lavet en farveanalyse. Efter kurset er du klar til at arbejde med egne kunder.

Du får op til 6 måneders opfølgning, med din instruktør via fjernundervisning. Det sikrer, at du kan føle dig tryg og sikker på, at de analyser du laver er rigtige.

Bliv Certificeret Farvekonsulent

Når du har lavet 20 farveanalyser, som din instruktør har godkendt, bliver du certificeret Farvekonsulent. Herefter har du mulighed for at tilmelde dig et kursus i Stilanalyse.

Grundkursus i Stilanalyse

kursbild-S

På Stilanalyse kurset lærer du om ydre og indre linjer, hvordan du finder frem til kundens kropsfacon, ansigtfacon og hvordan du finder kundens personlige stil. Efter kurset er du klar til at tilbyde stilanalyse til dine kunder.

Du får op til 6 måneders opfølgning med din instruktør via fjernundervisning. Det sikrer at du kan føle dig sikker på, at du giver dine kunder de rigtige råd og den bedste vejledning.

Grundkursus i Makeup

Makeupsæt

Cosmoparma kan også tilbyde dig et kursus i Makeup. Kurset kan tages som et dagkursus og som et skridt frem mod at blive Imagestylist. På makeup kurset lærer du om grundlæggende hudpleje og hvordan du finder frem til de bedste farver til dig og dine kunder og hvordan du lægger en flot makeup.

Certificeret Imagestylist

For dig der vil gå hele vejen

Efter 20 godkendte stilanalyser bliver du Certificeret Stilkonsulent – og tager du også kurset i makeup kan du tilmelde dig Certificeringen til Imagestylist.

På Imagestylist kurset får du en model som du skal lave en komplet makeover på. Du skal lave en farveanalyse, stilanalyse, hudpleje og makeup samt tage din kunde med ud i butikker og sammensætte en garderobe til kunden. Der er meget få som går videre til dette trin. De som gør, har gode muligheder for at arbejde som Personlig Shopper.

Priser

Vores kursuspakker koster 3750,00 kr. og indeholder alt hvad du behøver til dit kursus og til dit arbejde efter kurset. Det eneste du køber efter kurset er de farvepaletter og de stilbøger som du sælger til dine kunder.

I kursuspakken indgår både din kursusdag og opfølgning via fjernundervisning. Du får en fantastisk uddannelse og gode indtjeningsmuligheder til en super pris..

Ekstra bonus

På hvert kursus får du desuden et gavekort som gælder til næste kursus.

Det betyder, at når du tager uddannelsen i farveanalyse til 3750,00 kr. får du et gavekort på 500,00 kr. som fratrækkes i prisen på Stilanalysekurset. På makeupkurset får du et gavekort på 1000,00 kr. til Imagestylistkurset Så hvorfor ikke tilmelde dig allerede i dag til kurset i Farveanalyse?

Kursusmuligheder

Vi afholder kurset i september og du kan begynde at arbejde med egne kunder til efteråret, hvor mange ofte føler behov for at forny sig selv.

  • Finland – 2. september 2017
  • Norge – Gardemoen Oslo 9. september 2017
  • Danmark- København 10. september 2017
  • Sverige – Stockholm 17. september 2017

Er du interesseret?

Vil du vide mere? Er dette noget, du ønsker at arbejde med?

Klik her >>>> og få tilsendt vores kursusbrochure med mere information.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *