Mindfulness i Garderoben med Fashion Feng Shui®

Du har helt sikkert hørt om mode! Og du har nok også hørt om Feng Shui.Men har du nogensinde hørt om Fashion Feng Shui®? Og hvordan mon de to ting kan kombineres?

Mode og Feng Shui passer godt sammen. Tøj er nemlig kroppens mest intime miljø.Balance og harmoni i garderoben gør det således muligt at være mere autentisk i måden at klæde sig på.

Autentisk i tøjet
Normalt vælger vi tøj efter, hvad der passer til vores kropsform, ud fra farver, livsstil, personlighed, hvad der lige er strøget eller noget helt sjette. Men med Fashion Feng Shui® er du nødt til at tænke over elementerne i dit liv.
Hvis livet er hektisk, har du brug for ro. Hvis det er kedeligt, har du brug for spænding.

Værdsæt helheden i din påklædning
I følge Fashion Feng Shui ® kan du med den rette påklædning forstærke selvtillid og sikkerhed og hjælpe med at tiltrække mere af det, du ønsker i dit liv.Fashion Feng Shui ® guider dig til en dybere forståelse af dine egne personlige energier og lærer dig, hvordan du kan klæde dig, så du værdsætter helheden.

Personlige energier i tøjet
Fashion Feng Shui Filosofien Feng Shui® er baseret på naturens fem elementer:

Vand, Træ,Ild,Jord,Metal.

Det tøj, som du tager på og tager af igen uden, at du ved hvorfor, eller tøj, som hænger i skabet uden at blive brugt, mangler sædvanligvis noget eller er ikke i harmoni med dine personlige energier

”Jeg har fundet ud af, at tøj, som du elsker og bruger hele tiden, afspejler din personlige energi tilbage til dig. Tøjet er i følge sin natur funktionelt, forstærkende, flatterende og opfylder dine ønsker.

Forår/Sommer Fashion Feng Shui ® Modetrends 2018 til hele familien.

Modeark Kvinder 

Modeark til teenage piger

Modeark Mænd

Modeark til teenage drenge

Modeark børn

Lær mere om Fashion Feng Shui 

Se mere på vores hjemmeside >>>>>

Se også Vis hvem du er med Fashion Feng Shui® 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *