Din Guide til Personlig Stil

RedHerringGilet (1)stil.jpg e-learning

DE SYV STILTYPER 

For at gøre det enkelt har vi delt de forskellige stiltyper ind i 7 forskellige kategorier.

AFSLAPPET ELEGANT  Sej og målrettet

page1_image9

Dette er en afslappet, åben og let omgængelig type. Hun klæder sig i behageligt tøj som gerne hænger løst på kroppen. Hun vælger altid det komfortable fremfor krævende tøj. Hun kan ikke lide at stryge og vil helst have en garderobe som fungerer lige fra vask til at tage på. Hun kan lide kraftige,  håndlavede smykker og klæder sig med få detaljer. Hun foretrækker en frakke fremfor en damet pels. Hun er afslappet og hjælpsom og trives bedst sammen med uhøjtidelige mennesker.

Den unge afslappede elegante kvinde:Denne unge kvinde klæder sig i tøj med høj kvalitet. Stilen er enkel og afslappet. Frakkerne og habitjakkerne er ensfarvede og tilbehøret er enkelt, men ”dyrt”. Hun fortrækker at klæde sig i bukser, og sko af høj kvalitet, som mokkasiner, støvler og pumps i ægte skind. Hun følger hårmoden, men vælger en afslappet variant – det samme gælder make-uppen. Hun går op i at holde kroppen slank, og plejer derfor sine kostvaner og træning. Hun tager gerne en lang videregående uddannelse, og har ambitiøse tanker om sit fremtidige arbejde

Den voksne afslappede elegante kvinde:Denne kvinde er meget kvalitetsbevidst og handler gerne i mærkevare butikker, og i udlandet, som  f.eks. hos Chanel, Armani, Louis Vuitton osv. Hun vælger basis tøj i neutrale farver og har enkelte, men kunstfærdige bluser og toppe. Smykkerne er altid af høj kvalitet og moderigtige. Det samme gælder hendes diskrete make-up. Hun plejer huden efter behov, og er optaget af at have velplejede hænder og negle. Denne kvindetype er ”på farten” med udslået hår og er klædt i elegante klæder. Hun er ambitiøs, og har ofte en lederstilling

 BOHEM STIL Etnisk mix

page1_image4

Denne kvindetype kan lide at eksponere sig med spændende detaljer fra andre kulturer. Hun trives i etniske mønstre og ofte i flagrende tøj som ponchoer, arabisk inspirerede smykker og  åbne sandaler. Hun er gerne lidt inspireret af hippimoden fra 70-tallet og hygger sig med det livet har at byde på.  Hun er en omgængelig person og har gerne et kunstnerisk arbejde.

Den unge bohemtype:Denne kvinde er lidt hippie-inspireret. Hun har langt hår og dinglende smykker. Hun kombinerer gerne hør/bomuld og naturmaterialer og etniske mønstre. Hun klæder sig ofte i lag på lag, med en kombination af vidde og smalle klæder. Hun bruger store bronzesmykker, kæder i træ, ben og glasperler. Skoene er gerne i læder eller stof med remme. Hun vælger bukser med meget vidde og som ofte er lidt lange i benene. Hendes striktrøjer og toppe er ofte mønstrede, og hun er ikke bleg for at blande de forskellige mønstre på nye måder.

 Den voksne bohemtypen: Denne kvinde er inspireret af sigøjner-, inka- og etnisk stil. Hun trives bedst i naturmaterialer, flagrende nederdele og lag på lag moden. Hun kan lide bukser med vidde og store jakker. Hun kan lide store smykker i træ og ben. Bælterne er ofte kraftige og dominerende. Tilbehøret består af broderede tasker, espadrilles og sko med kilehæl. Frisuren er ofte stor og fyldig med meget og langt hår, eller også er den kort og asymmetrisk og let at sætte. Make-uppen er knap synlig og gerne i brændte farver. Hun bruger gerne en kort og en lang ørering på samme tid, andre gange bruger hun store dominerende øreringe.

DRAMATISK STIL Rocker og bevidst

page2_image8

Denne kvindetype er selvsikker og kan lide at have kontrol. Hun er målbevidst og beslutsom og kan nok virke skræmmende på andre mennesker. Hun kan lide enkelt højkvalitetstøj og foretrækker ensfarvede sæt med asymmetriske og balancerede linjer. Tilbehør er kantet og dristig. Hun kan lide det rene, skinnende og stærke kontraster. Basisfarve er næsten altid sort.  Hun kan let virke skarp og på den måde skabe afstand til andre mennesker.

Den unge dramatiske kvinde:Dette er lidt en rocker type, som elsker at klæde sig i sort. Hun bruger gerne sorte jeans, støvler og skindjakker. Hun trives i smykker i børstet stål eller sølv, og smykker med detaljer i retvinklede linjer. Nederdelene er smalle og enten mini eller lange med slids. Håret er gerne farvet helt sort eller modsat – platinblondt, og hun er enten klippet lige eller også er hun sjusket i stilen. Make-uppen er stærk og dramatisk. Hun er ikke bleg for at sige sin mening, og hun vil følge sin stil uanset, hvad moden dikterer.

Den voksne dramatiske kvinde:Denne kvindetype er gerne en leder. Hun klæder sig i sort, uanset om hun er varm eller kold i grundtonen. Hun bruger enkle, ensfarvede klæder og vælger høj kvalitet. Detaljerne går i lige linjer, og smykkerne er geometriske i formen. Dragter og kjoler er hårde og enkelte i stilen. Hun vælger striber og tern, hvis det skal være mønsteret. Hun fremhæver figuren med bælte og figursyede jakker, men vælger ofte lige og strenge linjer. Hun vælger herresnit og sko med lige hæl og spidse eller kantede skospidser. Taskerne er gerne firkantede eller konvolutformede.

KLASSISK STIL  Kvalitet og fokus

page1_image3

Den klassiske type har gerne en harmonisk figur, hun er kontrolleret og har pæne manerer. Hun er en dannet og feminin type og trives bedst i traditionel påklædning. Tøjet er symmetrisk og velafbalanceret. Hun foretrækker let kurvede eller lige linjer. Hun klæder sig harmonisk fra top til tå og impulshandler sjældent eller aldrig. Tilbehør er klassisk elegant og tidløst i stilen. Hun vælger god kvalitet og gerne ensfarvede og svagt mønstret tøj.

Den unge klassiske kvinde:Den unge klassiske kvinde trives godt i kjoler, nederdele, bluser og cardigans. Hun pynter sig gerne med klassiske smykker som perler, kæder. Af andet tilbehør bruger hun silketørklæder og enkelte, klassiske sko.Hun kombinerer gerne habitjakken med jeans og støvler. Frisuren består ofte af et halvlangt hår samlet i en klædelig hestehale. Make-uppen er holdt i lette farver. Tøjet er oftest enkelt uden for mange detaljer, og påklædningen fuldendes ved hjælp af stilrene tasker, lækre sko eller smykker som matcher påklædningen.

Den voksne klassiske kvinde:Den voksne kvinde klæder sig ofte i fl otte dragter med diskrete mønstre eller ensfarvet stof i høj kvalitet. Hun bruger bluser og ægte smykker, og hun er tidløs og elegant i stilen; Chanel dragten er en af hendes favoritter. Hun bruger sjældent jeans, snarere slacks. Skoene er enkelte og elegante – altid i basisfarver. Frisuren er klassisk, i stil med bob, eller med halvlangt hår i en elegant opsætning. Hun er feminin og vælger make-up i diskrete nuancer. Smykkerne og taskerne er traditionelle og ikke dominerende i stilen.

ROMANTISK STIL Perler og pasteller

page1_image4

Denne type er ofte meget feminin, har blød kropsbygning, rund buste og markeret talje. Hun er gerne flirtende, charmerende og kan lide at pynte sig med flæser, glitrende og dinglende smykker og bølgende nederdel. Hun har som regel altid langt hår. Hun kan lide blomster både i mønstre og som tilbehør. Makeuppen er ofte feminin i rosa og let skinnende nuancer. Hun er blid, flirtende og kan lide at blive passet godt på.

Den unge romantiske kvinde: Pastelfarver og barnlige mønstre er typiske for denne kvindetype. Hun elsker rosa eller lyseblå, og trives i kjoler og nederdele. Hun har langt hår gerne med krøller eller bølger. Den unge romantiske pige elsker make-up, og at pleje sig selv og sin krop. Hun taler med en sød og barnlig stemme og kan let sno ”fyre” rundt om lillefingeren. Hun trives i åbne sko, gerne med runde spidser, og hun elsker blonder og flæser.

Den voksne romantiske kvinde:Denne kvindetype er en blød og lidt sød type. Hun synes om den klassiske stil og de bløde materialer.Hun trives godt i nederdele og kjoler, og hun synes om både blanke og gennemsigtige materialer. Bukserne har gerne broderier eller blanke sten. Blonder og flæser er klædelig til denne feminine kvindetype. Håret er gerne langt, men er ofte sat op i en pjusket frisure. Hun sminker sig i bløde pastelfarver og er lidt  flirtende af natur. Skoene er gerne med sling back og høje hæle. Perler og dinglende smykker kendetegner denne kvinde og hun holder af blomster,

SENSUEL STIL Flirtende og sej

page1_image4

Denne kvindetype kan lide at eksponere sig. Hun trives med gennemsigtige kvaliteter, vovede udringninger og kropsnært tøj som  viser meget hud.Hun spiller gerne på sex og kan lide opmærksomhed omkring sin krop og  sit udseende. Hun kaldes gerne vamp og  kan let misforståes og opfattes som ”let på tråden” og på den måde få mange kritiske blikke fra medsøstre. Mænd  vender sig gerne efter hende og flirter med hende.   Hun bevæger sig med ynde og bruger kropsprog og mimik  for at understrege hendes sensualitet.

Den unge sensuelle kvinde:Denne kvindetype går med snævre bukser og viser meget hud. Hun har gerne piercinger og tatoveringer.Hun trives i tætsiddende overdele og korte nederdele. Hun sminker sig gerne med skinnende make-up, og bruger generelt meget øjenskygge. Hendes hår er langt, og hun har ofte sko og støvler med stilethæle. Denne kvindetype bliver let opfattet som en ”babe”. Den unge sensuelle pige er ikke bange for at flirte eller at bruge fysikken, for at få det hun gerne vil – hun ser op til glamourmodellerne

Den voksne sensuelle kvinde:Den voksne sensuelle kvinde er flirtende og trives i dyremønstre, kropsnære klæder og dybe udskæringer. Hun fremhæver taljen med stramme bælter og viser meget ben med dristige slidser og korte nederdele. Hun vælger ofte lidt gennemsigtige bluser og sorte blonder. Hun bruger høje støvler med meget høje stilethæle, og hun fremhæver kroppen på en sexet måde .Håret er langt eller halvlangt, og hun bruger gerne meget og iøjnefaldende make-up

SPORTY Frisk og naturlig

page1_image4

Denne type klæder sig gerne i bukser og afskyr at pynte sig i kjoler. Hun vælger bløde materialer og kan ikke lide tøj som strammer og fremhæver hendes feminine kurver.  Hun foretrækker jakker i stedet for frakker og vælger toughe sko og kraftige strømper i stedet for højhælede sko og blanke strømper. Hun er sparsom med smykker og tilbehør. Hun trives i fri luft og har stort set godt humør, men kan let virke lidt skrap i sin  væremåde.

Den unge sporty kvinde:Hun klæder sig altid i bukser gerne i denim. Hun elsker T-shirt med logo og baggy/ behagelige bukser. Hun bruger gerne hættetrøjer og klæder sig i tøj, der er let at passe, og som er i behagelige materialer.Fodtøjet er enten joggingsko eller sko inspireret af dem. Det kan også være sneakers. Hun går hellere i shorts end i nederdele og trives bedst i tøj, hvor hun kan være fri, og hvori hun kan sætte sig ned hvor som helst. Den unge sporty pige vælger bukser og jakker med detaljer som lommer, påtryk og lynlåse i stedet for smykker. Hun er en let omgængelig og åben person.

Den voksne sporty kvinde:Hun klæder sig naturligt og sværger til bukser. Skjortebluser med tern og striber er favoritter. Jakker med lynlåse og grove detaljer, læderbælter og støvler er typiske. Klæderne skal kunne gå i vaskemaskinen, og skal helst ikke stryges. Hun har næsten altid langt hår i hestehale, men kan også have drenget kort hår, som ikke behøver styling. Det skal være enkelt og pænt. Make-uppen er diskret og næsten ikke til stede. Hun sværger til lipgloss og mascara. Den sporty kvinde elsker ture i naturen, hun holder af at cykle, og hun er glad for dyr.

Fandt du frem til din stil?

Mange passer i to eller tre af grupperne, men du bør vælge en hovedgruppe for at kunne bygge en garderobe som fungerer.Hvis du har tøj fra alle de forskellige kategorier, kan der let blive kaos i garderoben. Tilbehør må gerne være fra forskellige kategorier alt efter humør og økonomi. Men mangler du tilbehør til basisgarderoben fra hovedkategorien, kan der let blive kaos.

Personlig stil som E-learning kursus

Indhold: Find din personlige stil – Afslappet Elegant – Sporty – Klassisk –Dramatisk – Romantisk – Sensuel – Bohem – Kombination af stiltyper – Evaluering Personlig Stil

Normalpris kr.  350,00 – tilbud til alle læsere frem til Oktober 2020  kr. 250,00

Klik her og få adgang til kurset og alle guider med det samme

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *