Gratis online kursus – opdag din stil

10d6e21e-12ff-4156-a2cc-c62c1ee1ca26 2e11ebe7-6ed4-472f-8055-886fd39bf4a02014-fireearth0614

Personlig stil er det der kommer ud af at opdage, hvad du kan lide og ikke lide.

Du afgør selv hvad der er rigtig og forkert. Dette gælder både i forhold til tøj, madlavning, når du arrangerer en flot buket blomster eller indretter din bolig – det gælder overalt og for alting.

Spørg dig selv.

  • Hvad kan jeg lide?
  • Hvilken type tøj, tilbehør og farver tiltaler mig ?

Bliv ved med at stille dig selv disse spørgsmål. Det har ingen betydning hvad du tror andre vil kunne lide, eller hvad du tror du skal kunne lide. Det der har betydning er hvad DU virkelig kan lide og hvad DU elsker.

Hvordan kan du så vide når noget er helt rigtig til dig?

Den eneste måde virkelig at vide det på er ved at bruge mavefornemmelsen. Tænk på samme måde som når du vil finde en ny lejlighed eller et hus. Du tager til åbent hus – du besøger flere forskellige steder og når du finder det helt rigtige sted kan du mærke det i maven og du tænker ” her vil jeg være rigtig glad for at bo ” Det er præcis det samme med tøj, tilbehør, makeup og frisurer. Jeg ønsker, at du træner dig selv til at reagere med følelser når du kigger på en ny bluse, et par nye sko eller støvler eller en ny hårfarve.

Lær at lytte til din indre stemme

Din indre stemme fortæller dig når en taske, en jakke, en læbestift eller en hårfarve er rigtig eller forkert. Jo, mere du øver dette, jo lettere bliver det. Når du begynder at stole på din indre stemme, vil dette blive en del af dig. Pludselig vil du helt instinktivt vide, hvordan du får stil. Er du klar til at opdage din stil?

Gratis online kursus : Opdag din stil

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *