Lær at Farveteste -Online kursus

YIPfarvekoordinater

At klæde sig på og vælge farver er som at male et maleri.

Vi synes alle om forskellige farver og motiver til vores billede. Alle kan ved hjælp af farver fremhæve deres bedste billede. Du behøver bare at lære lidt farvelære, og hvad farver kan gøre for dig. Alle vil gerne kende de farver, der klæder dem allerbedst. En stor farvepalet kan være svær at overskue. Det er enklere at udnytte det potentiale der ligger i dine egne farver.

Der er tre forskellige elementer vi kan se på et menneske, som har farver. Det er hud,hår og øjne. Forestil dig et menneske som et interiør, tænk hud som vægge, hår som gardiner og sofa, øjne som detaljer, som en lækker pude, en flot vase eller et farvestærkt maleri.

Noget interiør er minimalistisk og strengt, noget er frodigt og farverigt. Mennesker er også sådan. Nogle har få farver, mens andre er frodige og farverige.

Af og til kan vi se interiør med overraskende farvesammensætninger.Tænk dig et terracottafarvet interiør med en koboltblå vase på bordet. Tænk dig et interiør med hvide vægge, sorte møbler og krom, strengt og dramatisk , og tænk dig igen gyldne farver med sort kontrast. Alt er muligt.

Mennesker er lige så varieret sammensat, kølig rosafarvet hud med sort hår og knaldblå øjne, eller samme hud og hår med brungrønne øjne. Tænk dig det samme, men med ravfarvede øjne.

Mange mennesker har en indbygget farvesans om slår ubevidst igennem. Det er som med musik. Nogle er musikalske og andre har ikke gehør. Nogle kan spille uden noder og behøver ingen oplæring, nogle må lære noder og kan blive dygtige musikere, mens andre kan lære noder og alligevel spille falsk.

Bliv din egen farveekspert.

Dine mest personlige farver 001

Nyt online kursus inkl. alle materialer

Nu kan du få et online farvekit som er “noderne”der kan give dig tryghed i dine valg.

Your Image Partner er et helt personligt farveanalysesystem, som giver dig et arbejdsredskab som er enkelt og hurtigt at arbejde med. Systemet er udarbejdet af Gerd Ordal fra Imageakademiet i Norge, efter mange års erfaringer med farve og stilanalyse i forskellige systemer. Dette system er ikke ophængt i “årstider” men giver spillerum for forandring. Moden forandrer sig hurtigt og vi har set en udvikling, hvor man forandrer hårfarve og stil lige så hurtigt som moden skifter.Your Image Partner systemet gør det muligt for dig at få en helt fleksibel farvevejledning  med spillerum for forandring, på en helt ny og prisbillig måde.

10 trin til dine mest personlige farver.

For at kunne finde dine mest personlige farver, er det nødvendigt at have nogle enkle redskaber.Vi har derfor udviklet et online kursus og et personligt farvekit til hjemmebrug.  Det betyder, at du nu kan finde dine mest personlige “signatur” farver ved hjælp af analyseværktøjer, som indtil i dag kun har været til rådighed for professionelle farvekonsulenter.

Dit online kursus og personlige kit til hjemmebrug indeholder.

  • 8 Farvekoordinater
  • Guide til dine mest personlige farver 36 sider.
  1. Velkommen
  2. Lær at udnytte dit potentiale
  3. Dit personlige farvekit
  4. Fakta om farver
  5. Farvelære
  6. Hvilke farver er du lavet af
  7. Dine mest personlige farver
  8. 10 trin til dine mest personlige farver
  9. Garderobeplanlægning
  10. Kerneelementer i garderoben

Pris  1195,00 kr.

Dit personlige farveanalyse kit koncentrerer sig om dine mest personlige farver. De farver, som du fra naturens side er lavet af. De kan også kaldes dine signatur farver. Du kan vælge personlige farver, klæde dig enkelt og planlægge din garderobe og derved få en garderobe som er så anvendelig og kombinationsrig som mulig.

Når du har arbejdet med dit personlige farvekit er du kommet langt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *